USLUGE

IZRADA PROJEKTA INTERIJERA (izvedbeni projekt)

Projekt interijera se izrađuje na temelju detaljnog razgovora s investitorom o njegovim željama, potrebama i mogućnostima, nakon čega se izrađuju početne verzije. Investitoru se prezentiraju 2-3 verzije te nakon dogovora i odabira izrađuju se konačni tlocrti, 3D vizualizacije, popisi i opisi konkretnog namještaja, rasvjete i dekoracije s njihovim šiframa i cijenama. Prema potrebi izrađuje se i troškovnik radova te nacrti za namještaj po mjeri.

SAVJETOVANJE U PROSTORU (MAKEOVER)

Dolazak u prostor te savjetovanje u pogledu organizacije prostora, boja za zidove, podnih i zidnih obloga, namještaja i dekoracije, položaja i oblika rasvjete. Prezentacija primjera kroz kataloge namještaja i rasvjete, ton karte i uzorke materijala. Savjetovanje ne obuhvaća izradu tlocrta, 3D vizualizacije.

ORGANIZACIJA PROSTORA

Izrada tlocrta na temelju dobivenog tlocrta postojećeg stanja. Cijena obuhvaća određivanje položaja prostorija te namještaja unutar njega s ucrtanim položajem rasvjete.

OBILAZAK TRGOVINA S KLIJENTOM

Savjetovanje klijenta u trgovinama namještajem,oblogama,rasvjetom i dekoracijom.  Na licu mjesta se usklađuju razni elementi interijera, usklađuju se boje, traže se najbolja rješenja.

ORGANIZACIJA I NADZOR RADOVA

Usluga obuhvaća traženje ponuda od izvođača, pomoć investitoru pri odabiru izvođača te organizacija i nadzor radova.