Petra Antunović

Rođena sam 1994. godine u Splitu. Još od malih nogu sam pokazivala interes za modni dizajn, fotografiju, dekoraciju, ukratko sve što ima veze s umjetnošću, te sam bila dio mnogih aktivnosti toga tipa. Djetinjstvo sam provela na kazališnim gredama , a okušala sam se i u sviranju violine koja nije mogla dugo zadržati moj nemiran duh.

S godinama sam se sve više pronalazila u interijerima i dok su nekoga prostorije gušile mene su uveseljavale i svakodnevno  inspirirale. Moje ideje i vizije su me odmarale,pa je to bila jedna vrsta bijega od svakodnevice. 2016.  godine uspješno završavam školu za dizajnera interijera pri Suvremenom učilištu u Splitu. Put nastavljam na Visokoj školi Logos smjer dizajn interijera kojeg trenutno završavam. 2019.godinu obilježava ENAMI i odluka da svu svoju kreativnost,viziju i ljubav prema dizajniranju nazovem svojim imenom.

Ne zagovaram nijedan stil. Objasnit ću vam ukratko. Svaki projekt je jedna prazna stranica za koju klijent želi da bude najljepše i najposebnije iscrtana. Ne radi se tu o trendovima,radi se o vama,jer ono s čim istinski saživite  nikada ne izlazi iz mode.